ergonomie-expert
ergonomie-expert

ergonomie

Ergonomie is een brede term die heel wat aspecten dekt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we tal van deze aspecten doorheen elke inrichting implementeren. Van een ergonomische individuele werkplek tot gemeenschappelijke ruimtes met een uitstekende akoestiek.

beweging
beweging

dynamisch werken

Dynamisch werken is een term die steeds vaker aan bod komt. Bij dynamisch werken wordt ernaar gestreefd om elke werknemer zo veel mogelijk te laten bewegen doorheen de werkdag. Deze beweging heeft namelijk een positief effect op diens gezondheid, zowel nu als in de toekomst.

analyse
analyse

Werkplek-analyse

Dankzij de talrijke ervaring zijn we in staat om elke kantoorinrichting te optimaliseren, of het nu om een renovatie of een nieuwbouw gaat. Door gerichte vragen te stellen komen we te weten alle wensen zijn, waarna we tal van tips kunnen geven over hoe de werking en de flow nog verder geoptimaliseerd kan worden. Hoe vroeger we bij het proces van de renovatie of nieuwbouw betrokken zijn, des te meer optimalisatie er mogelijk is.

go green
go green

duurzame kantoorinrichting

Duurzaam ondernemen is belangrijker dan ooit. Net daarom kan en mag een duurzame en milieuvriendelijke kantoorinirichting zeker niet ontbreken. Dit kan gaan van het gebruik van groene energie tot het implementeren van circulair kantoormeubilair. Mogelijkheden genoeg!

Wist je dat…
de volledige Inofec-site verwarmd wordt met een geothermische warmtepomp en alle elektriciteit voorzien wordt door eigen zonnepanelen? We kunnen het iedereen aanraden!

ervaring
ervaring

20+ jaar ervaring

Met het jaar 2000 werd niet alleen een nieuw millenium op gang geschoten, maar zag ook Inofec het levenslicht. Zaakvoerder Marc Speeckaert bouwde een bedrijf uit dat ondertussen 30 medewerkers telt en een gevestigde waarde is binnen de kantoorinrichtingen.

“Ik heb eigenlijk geen meubels gekocht, ik heb passie en visie gekocht, en Inofec heeft ons daar perfect in begeleid.”

Stefan Danschotter
zaakvoerder Telecom-IT

Klaar om samen te werken?